headus 3D tools headus 3D tools / 3D scans
Support Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
headus 3D scans

UV Unwrap plugin for 2011

 
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bembol



Posts: 3
Joined: 28 Jan 2011

PostPosted: Fri Jan 28, 2011 12:08 pm    Post subject: UV Unwrap plugin for 2011 Reply with quote

Hi Phil,

I've tried searching for this issue in the forum but no luck - Sorry if this issue was already posted.

I'm running Maya 2011 on windows 7 32bit. I've followed your instructions on how to install the plugins, in the open.mel - I've also edited the demo version to the pro. When using the buttons in the maya, the Info comes up but all the others don't. Here's what I get:

Run: // Error: uvlayout: Couldn't find home folder 'C:/Program Files/headus UVLayout v2 Demo'! Check definition in uvlayout_open.mel

Send: (object selected in maya) I hit send but nothing comes up even errors. - Same with the Stop button.

From the open.mel script this is how what I have edited:

Code:
//return "C:/Program Files/headus UVLayout v2 Demo";
// return "C:/Program Files/headus UVLayout v2 Hobbyist";
return "C:/Program Files/headus UVLayout v2 Professional";
// return "C:/Program Files (x86)/headus UVLayout v2 Demo";
// return "C:/Program Files (x86)/headus UVLayout v2 Hobbyist";
// return "C:/Program Files (x86)/headus UVLayout v2 Professional";

** I copied the entire "headus UVLayout v2 Professional" folder and renamed it "headus UVLayout v2 Demo" - Doing this seemed to work or load the buttons but as you can imagine the functions weren't working.

Please let me know what I'm doing wrong.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
headus
Site Admin


Posts: 2862
Joined: 24 Mar 2005
Location: Perth, Australia

PostPosted: Fri Jan 28, 2011 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

Could it be that Maya is loading up a different uvlayout_open.mel script, from a different location? You've edited it as you should (i.e. uncommented the "Professional" line) but Maya is still looking for it in the Demo folder, that's what makes me think its not loading the one you've edited.

Do a search for other copies of uvlayout_open.mel in case you've got another in a folder that is over-riding the one you're editing.

Oh, and one other thought ... did you quit Maya and restart it after making the changes to the script?

Phil
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group