headus 3D tools headus 3D tools / 3D scans
Support Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
headus 3D scans

Nvidia Quadro K2000 2GB - Very Low FPS

 
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
awebster



Posts: 2
Joined: 03 Jun 2013

PostPosted: Mon Jun 03, 2013 6:44 am    Post subject: Nvidia Quadro K2000 2GB - Very Low FPS Reply with quote

Hi there,

Just testing out a new Nvidia K2000 graphics card with UV Layout and finding response extremely sluggish.

I had similar experiences with the previous Quadro FX 4800 cards, but the sluggishness would past after some seconds.

As the problem is persistent with the new cards, I'm posting here in case anyone has encountered similar issues, knows of any fixes, or if there might eventually be a patch to support the newer workstation cards.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
headus
Site Admin


Posts: 2875
Joined: 24 Mar 2005
Location: Perth, Australia

PostPosted: Mon Jun 03, 2013 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

Recent beta releases and the latest Demo include a preference for selecting the vertex mode in low level OpenGL calls. This might be the fix you are looking for ... select one of the options, then open up a new mesh and see how the refresh rate goes. If its still slow, select one of the other options and *reload* the mesh to test.

You can get the latest betas from your uvlayout.com Support Extras page. If you dont have a current subscription, you can download the Demo to test if those settings help before deciding if you want to renew or not.

Phil
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
awebster



Posts: 2
Joined: 03 Jun 2013

PostPosted: Tue Jun 04, 2013 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

The Double mode works perfectly, thank you!
Back to top
View user's profile Send private message
headus
Site Admin


Posts: 2875
Joined: 24 Mar 2005
Location: Perth, Australia

PostPosted: Tue Jun 04, 2013 6:46 pm    Post subject: Reply with quote

Great! I have thought about making that the default, but on at least one system I've tested it made things worse. Ideally it would do a quick test on start-up to work out whats best.

Phil
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group