headus 3D tools headus 3D tools / 3D scans
Support Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
headus 3D scans

OK, I'm hosed.

 
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dlfurman



Posts: 7
Joined: 14 May 2007

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 10:52 am    Post subject: OK, I'm hosed. Reply with quote

I'm in a bit of pickle!

I d/l'd the 1.20 update, put in the key and nada.
I subsequently had a system crash. (Not UVLayout fault!)
I had to reinstall my NIC driver and got an updated version.
Got the Internet, no got UVLayout.

Uninstall, clean out the registry. Try again and no go.
Request a new ID, try that one and nada.

HELP!
Back to top
View user's profile Send private message
headus
Site Admin


Posts: 2873
Joined: 24 Mar 2005
Location: Perth, Australia

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 5:24 pm    Post subject: Reply with quote

Did UVLayout ever work for you, or is v1.20 your first download and attempt at an install? When you double click on the "headus UVLayout" desktop icon, what number shows up next to the "Ether" label. If you click on the "Refresh" button, does the Ether ID change?

Phil
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
dlfurman



Posts: 7
Joined: 14 May 2007

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 6:14 am    Post subject: Reply with quote

Oh, no UVLayout has worked for me.
I was using 1.19.2 saw the 1.20 update and that didn't work.
If you recall on 6/13/2007 I requested a new key.

Then the crash.
My NIC drivers got trashed.
I wound up trying the "Keep Alive" because what happened to Xena in 2006 seemed similar to me. I uninstalled, cleaned out the registry, fresh installed the latest, with the key from xxxxx and nada. I requested a key again on 6/30/2007, got it and still nada.

The Ether # is the same from the previous versions, OTHER and DONGLE are at NOT FOUND. KEEP ALIVE is ON. Next to UVLayout reads no key, though the 6/30 key was used.

I have followed the text in the grey box to edit and refresh, still no key.

Another question. Should I have [b]three[/] lines of key text? (The # from the original request-5/12/2007, the 'renewal #' from 6/13/2007 and the # from 6/30/2007)

I did a fresh install and used the [b]latest[/] key sent to me (so that would be only one line). No Ether # change when REFRESH is pressed.

Sorry to be a bother.
Back to top
View user's profile Send private message
headus
Site Admin


Posts: 2873
Joined: 24 Mar 2005
Location: Perth, Australia

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

OK, there's a few things I'll get you to try ... I'll send details in email.

Phil
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group